Vårdnadstvist Malmö

Tel. 040-644 64 40

 

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig inom kort. Det går också bra att ringa till oss på 040-644 64 40 eller skriva ett e-postmeddelande och skicka till [email protected]

Advokatfirman Defens ger inledande konsultation helt kostnadsfritt som gäller vårdnadstvist eller andra familjerättsfrågor.


(Lämna tom)Välkommen

Vi på Advokatfirman Defens är advokater och jurister som är specialiserade inom familjerätt, med särskilt fokus på vårdnadstvister i Malmöområdet.

Här på vårdnadstvistmalmö.nu finns information om hur du kan få hjälp vid en vårdnadstvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist i Malmö, Lund eller och dess närhet så är du välkommen att ringa oss direkt på 040-644 64 40 då vi erbjuder telefonrådgivning helt kostnadsfritt, eller skicka e-post till [email protected]. Det går också bra att använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Tel: 040-644 64 40
E-post: [email protected]
Hemsida: defens.se

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

 

Vänd dig till oss när du behöver rättslig hjälp